Pepparkakshus steg 1

I torsdags gjorde vi pepparkakshus! Eller började på pepparkakshus rättare sagt. Vi kavlade deg och skar ut delarna, och det blev tre hus! Jag hade tänkt att vi skulle göra ett stort till barnen och ett litet som jag kunde ha på mitt rum, men det tyckte de var så orättvist! Varför skulle jag få ha ett helt eget om de skulle behöva dela... Ja det kan man fråga sig! Vi hade i alla fall tillräckligt med deg så vi gjorde ett stort hus och två små.
 
Alla delarna...
 
Igår var tanken att vi skulle sätta ihop husen och dekorera, men det får bli i nästa vecka istället. På eftermiddagen var vi hos kusinerna och på kvällen sov Róisín över där och två av kusinerna sov över här. Katie och Paul var i Cork på julfest med Pauls företag så jag var barnvakt hela natten. Huset var inte tyst förrän vid elvatiden och jag somnade strax innan tolv, sedan väcktes jag klockan sju av tre barn som ville ha frukost... Inte en chans sa jag så de gick och spelade wii en stund haha. Vid halv nio åt vi frukost och sedan blev de hämtade alla tre halv elva för att åka och spela fotboll.
Jag körde och hämtade Carolin klockan elva och vi åkte till Cork där jag hade mitt sista Cambridgeprov, speaking. De var försenade så vi satt och väntade i nästan en timme innan det blev min tur, vi gjorde provet i par och det gick ganska bra tror jag. Det var en person som fyllde i våra betygspapper och en annan person som ställde lite frågor som vi skulle svara på, och sedan fick vi diskutera några bilder och svara på ännu fler frågor. Provet tog ungefär tjugo minuter och det var så skönt att ha det gjort! Jag var inte nervös alls innan provet men det är ganska skumt att diskutera och prata när det sitter två personer i rummet som lyssnar och bedömer allt man säger. Nu är det gjort i alla fall, resultatet kommer i januari!
Efter provet shoppade vi, köpte nästan ingenting faktiskt. Men det skadar inte, nästa helg kommer bli dyr... Buss till Dublin, två övernattningar och en busstur till Nordirland! Kul ska det bli i alla fall och förhoppningsvis är det värt alla pengar som kommer försvinna!
 
Nu ska jag sova, är trött efter den tidiga väckningen...

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu