Resväska, flygbiljett och annat fix

Nu är det mindre än två månader kvar tills jag åker! Det börjar kännas i magen, men än så länge är det mest positiva känslor. Peppar peppar, ta i trä och allt sånt!! Förra veckan bokade jag min flygbiljett, Kastrup - Dublin den 13 april. Skönt med direktflyg, jag trodde först att jag skulle vara tvungen att mellanlanda i London.

Igår var jag och mamma iväg och handlade resväska, inget fancy men det behövs ju inte heller. Den är stor, det är huvudsaken. Att den inte kostade mer än 349 kr var ju också ett plus, hittade den på Ohlssons basar. Säkert ingen superkvalité, men så länge den överlever flygresan dit är jag nöjd! Jag har också köpt en stor vakuumpåse på Rusta, galet bra uppfinning! Man kan fylla hela påsen med kläder, sen använder man dammsugaren för att suga ut all luft ur en liten ventil. Voilá, sparar en massa plats i resväskan!

Det enda jag har kvar att fixa nu är egentligen pass och försäkring, och gå ur facket. De sista presenterna till familjen ska också handlas, sedan är jag i stort sett klar!

53 dagar kvar!
Välkomna

Hej och välkomna till min lilla blogg! För er som kanske inte känner mig kan jag börja med att berätta att jag heter Johanna och är 21 år ung. Jag bor i en pytteliten by på Skånes sydkust och för tillfället studerar jag till inredningskonsult på distans och jobbar som timvikarie inom barnomsorgen. Jag älskar allt som är kreativt och skapande, har spelat piano i åtta år och tycker att snoozeknappen är den bästa uppfinningen sen hjulet. Jag är smått pedantisk och ett udda intresse är att organisera och sortera. Jag gillar inte när någon sitter vid min dator eller använder min mobil, och jag blir tossig av särskrivningar.

Men det är inte det denna bloggen ska handla om. Den 13 April åker jag till Irland för att jobba som au pair! Hur länge jag kommer att stanna är inte bestämt än, men troligtvis fram till jul i alla fall. Jag kommer att bo i en ännu mindre by än jag gör nu, ute på landet ungefär 45 minuter norr om Cork på södra Irland. Min värdfamilj består av en mamma (Katie), en pappa (Paul), två barn (Niall, 8 år och Róisín, 6 år) och ett gäng höns. Heter det höns eller hönor??

Här på bloggen kommer jag skriva om allt intressant (och ointressant) som händer i mitt liv som au pair. Innan avresan kommer jag skriva om mina allt sånt som ska förberedas, fixas och packas. Säkert blir det också ett och annat inlägg som inte har ett dugg med resan att göra, men det får ni stå ut med! Hej så länge!RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu