Dingle

Nu är jag hemma i hålan igen! Jag kom hem igår men var så trött så jag glömde bort att blogga. I måndags hämtade jag mamma och Kristin vid tåget i Mallow och vi körde västerut mot Dinglehalvön, där vi skulle spendera ett par dagar. Vi hade verkligen tur med vädret när vi körde dit, lite sol fick vi. Vi kom fram till Dingle vid femtiden och checkade in på vårt Bed & breakfast, åt middag på en pub och somnade tidigt.
På tisdagen skulle vi köra Slea head drive, en ganska känd rutt längs med kusten längst ut på halvön. Vi hade inte lika mycket tur med vädret den dagen, snarare rejäl otur. På förmiddagen ösregnade det, så vi tog det lite lugnt och körde inte förrän framåt lunch. Då duggade det bara lite lätt, men tyvärr var det så dimmigt att vi inte kunde se någonting av kustremsan. Väldigt synd, det är ju därför man är där liksom. Vi kunde se lite fina fält och en massa får i alla fall!
På eftermiddagen när vi kom tillbaka till själva byn Dingle så gick vi en runda och tittade i affärer. Vi åt middag på en annan pub, och där fick vi också höra lite irländsk musik live. Mysigt!
På onsdagen åt vi frukost och sedan körde vi tillbaka mot Mallow och mamma och Kristin tog tåget mot Dublin där de ska spendera ett par dagar innan de åker hemåt igen.
 
Någonstans mellan Killorglin och Dingle
 
Dingle
 
 
 
 
Mitt i alltihopa rinner det en bäck rakt över vägen?! Som dagen till ära verkade vara en mindre flod tack vare regnet... Planen var först att vända men såklart kom det en stor turistbuss bakom oss så det gick ju inte. Guiden i turistbussen kom av och sa att det såg alltid ut såhär och det var inga problem att köra över. Bara att lita på det då ju, och det gick fint till slut!

Kommentarer
Postat av: Vi här hemma!

Vi tackar för några härliga dagar ! En mysig tur fick vi trots dimma och översvämmningar.

2012-07-07 @ 20:41:32
Postat av: Vi här hemma!

Vi tackar för några härliga dagar ! En mysig tur fick vi trots dimma och översvämmningar.

2012-07-07 @ 20:41:48


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu