Garnish island

Jösses vad dagarna flyger förbi här! Igår var jag tillsammans med två andra au pairer, Lena och Carolin, i västra delen av county Cork där vi besökte en liten ö som heter Garnish island. Det tog oss nästan tre timmar att köra dit, mest på grund av att vi körde fel i Bandon och fick vända om... Vi parkerade bilen vid hamnen i Glengarriff och sedan fick vi ta en liten färja ut till ön, och på vägen ut såg vi sälar! Massor av sälar, och riktigt nära båten också. Det var häftigt, de var så söta!
 
Utsikten från färjan
 
 
 
 
 
Själva ön bestod i stort sett av en enda stor park/trädgård, det fanns en italiensk trägård, en "happy valley", ett utkikstorn och lite annat. Ön var inte så stor och vi spenderade ungefär 1,5 timme där innan vi tog färjan tillbaka till Glengarriff igen.
 
Italienska trägården
 
Tyckte detta liknade Stockholms skärgård lite?!
 
 
På hemvägen körde vi via Macroom istället vilket visade sig vara en mycket smidigare väg. Vi hade Pauls gps och den lockade ut oss på massa små vägar mitt på landet. Vi hade verkligen ingen aning om var vi var någonstans, men plötsligt var vi i Mallow igen och nästan hemma. Gps är både bra och dåligt!

Kommentarer
Postat av: Vi här hemma!

Så härliga bilder,kul att det inte regnar på er hela tiden!

2012-07-15 @ 20:10:35


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu