Mice krispies

Ännu ett recept... Denna dagen har gått i kökets tecken!! För min del i alla fall... Vi har varit på badhuset i förmiddags och på eftermiddagen gjorde vi dessa, Mice krispies!
 
 
Receptet kommer från en av barnens Moshi monsters-tidningar, Moshi monsters är en såndär småjobbig grej som man samlar på, det finns tidningar, leksaker, godis, tatueringar, spel, webbsida osv... Monsterna har även husdjur, så kallade Moshlings, och har namn som Snookums, Lady Meowford, Coolio och Squidge. Det är en helt annan värld och jag börjar äntligen förstå så smått hur allt hänger ihop..!
 
I alla fall, vi hittade alltså ett recept på Mice krispies i en Moshi monsters-tidning. Det fick vi ju testa! Jag tyckte resultatet var vidrigt, Katie och Paul också, men barnen tyckte det blev supergott! Testa och avgör själva...
  • 120 g Rice krispies
  • 50 g smör
  • 200 g marshmallows (enligt receptet funkar rosa bäst, fråga mig inte varför)
  • Smarties, strössel och godissnören till dekoration
Smält smöret tillsammans med alla marshmallows på låg värme. Rör ner Rice krispies och blanda noga! Ös ut kleggan i en form och platta ut, låt svalna och skär sedan i lagom stora bitar. Använd Smarties för att göra mössens öron, strössel till ögon och nos och godissnören till svans. Vi hade inga godissnören så det blev svanslösa möss! Resultatet är en klistrig sockerchock, men barnen hade väldigt kul!
 
Klegga var ordet...
 
Syns det att det är möss?!
 

Kommentarer
Postat av: Vi här hemma!

Baka e kul,men om det syns att det e möss....nja

2012-07-27 @ 08:37:53


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu