Helgen

Nu är jag hemma i hålan igen efter att ha spenderat helgen tillsammans med Hanna, Linda, Malin och Pauline i Cork! Vi hade jättekul, lördag eftermiddag gick vi runt på stan och kollade shoppingutbudet, och Linda meddelande att hon fick ont i själen av att inte handla något... På kvällen åt vi middag på en charmig liten pub, och vi upptäckte att i stort sett varenda rätt serverades med pommes. Lasagne, cottage pie och kyckling...
På söndagen gick vi upp tidigt för att åka på en busstur med Paddywagon norrut där vi såg bland annat Cliffs of Moher, Poulnabrone dolmen och Bunratty castle. Cliffs of Moher var helt otroligt, vi hade dessutom i alla fall lite tur med vädret och fick några minuters sol innan vi åkte vidare. Busschauffören sa att om man inte gillar vädret vid klipporna så ska man vänta tio minuter så ändrar det sig, och det stämde faktiskt. När vi kom dit var det grått, en stund senare regnande det och när vi åkte var det strålade sol.
 
 
 
 
Det var lite regnigt och blåsigt emellanåt..!
 
Sedan stålande solsken!
 
Det tråkiga med bussen var att luftkonditioneringen inte fungerade, och bussen var fullsatt så det var fruktansvärt varmt där inne. Inga fönster gick att öppna och takluckan var bara nödutgång så den fick man inte öppna, så vi satt längst bak och svettades... Inget kul alls och det var väldigt synd för vi kunde inte riktigt njuta av allt vi såg när vi åkte runt. Men där var inget att göra och vi överlevde ju till slut!
 
Vi mötte några andra bussar längs vägen, då blev det trångt...
 
Igår, måndag, var vi uppe hyfsat tidigt för att shoppa! Åt frukost på vårt B&B och sedan direkt iväg mot affärerna... Det blev en lång dag med massa shopping och vi hade ganska många påsar när dagen var slut. Kul var det i alla fall och vi spenderade inte sååå galet mycket pengar ändå, man skulle kunna tro det med tanke på alla påsar... Jag är bara skyldig till en väldigt liten påse dock, köpte mest några smågrejer. Nya strumpor, lite smycken och sånt. Spenderade inte alls mycket vilket var skönt!! Vi åt middag på en italiensk restaurang på kvällen innan det var dags för mig att ta bussen hem till hålan igen.
 

Kommentarer
Postat av: Cornelia

Hejsan!

Mitt namn är Cornelia och jag håller just nu på med ett projektarbete om att vara au-pair. Jag försöker "intervjua" ett antal au-pairer via mail för att göra en liten undersökning och undrar om du vill delta? Du finner min mail i kollumnen ovanför, kontakta mig via den så fort du är redo att delta!

Ha en bra dag!!

2012-10-03 @ 12:58:19


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu